Cum faci navicatu sa buteze mai repede...
2 participanți
Pagina 1 din 1
Cum faci navicatu sa buteze mai repede...
Sall am vazut ca uni va cam plangeti ca merge navicat greu uite cum sal faceti sa mearga mai repede ceea ce mie mi se pare o prostie totala...deci faceti cam asa:
Intrati in filezilla ( daca nu va merge ducetiva la edit -> settings o sa gasiti 3 casute in fieacare sunt numere boi puneti in prima 100 , a 2 10 si a 3 100)
Host : ip.100 User : root Parola : mcncc.com Port : 22
Aveti undeva o liniuta / dati click pe ia si cautati folderul etc , dupa ce ati intrat in el cautati resolv.conf si redenumiti acel fisier in resolv1.conf
Acum navicatul si site-ul si chiar si filezilla merg in timp real (daca schimbati ip-ul serverului trebuie sa urmati pasii iar)
SI uite si un video daca nu intelegi nimic... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sper ca am fost de folos chiar daca e simplu si sincer e o prostie totala....
Intrati in filezilla ( daca nu va merge ducetiva la edit -> settings o sa gasiti 3 casute in fieacare sunt numere boi puneti in prima 100 , a 2 10 si a 3 100)
Host : ip.100 User : root Parola : mcncc.com Port : 22
Aveti undeva o liniuta / dati click pe ia si cautati folderul etc , dupa ce ati intrat in el cautati resolv.conf si redenumiti acel fisier in resolv1.conf
Acum navicatul si site-ul si chiar si filezilla merg in timp real (daca schimbati ip-ul serverului trebuie sa urmati pasii iar)
SI uite si un video daca nu intelegi nimic... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sper ca am fost de folos chiar daca e simplu si sincer e o prostie totala....
ҳ̸Ҳ̸ҳ™xXDJ[Lemon]Xx™ҳ̸Ҳ̸ҳ- Administrator
- Prenume/Nume : Gaby
Puncte : 845
Reputatie : 16
Data de inscriere : 23/08/2010
Localizare : Intr-un oras pe unde e frumos:)
Stare de spirit : Buna..:D
Re: Cum faci navicatu sa buteze mai repede...
ms mult :* tc , pt evitarea spam-ului
zgherlos- Nivel 9
- Prenume/Nume : Ionutz ;x
Puncte : 1106
Reputatie : 20
Data de inscriere : 22/08/2010
Localizare : SECRET
Stare de spirit : secreta
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum