cum poti face lvl mai usor pe ro
3 participanți
Pagina 1 din 1
cum poti face lvl mai usor pe ro
Toti ne dorim sa ajungem pe Metin2RO lvl 70 75 80 85 90 .
Poti ajunge nivel mare fara multa bataie de cap dar trebuie sa cheltui vreo 10 euro .
Simplu te faci Saman pe Dragon pana la lvl 30 incerci sa te cresti singur sau rogi pe cineva sa te creasca .Apoi la nivel 30 playeri de nivel mai mare vor vrea buff in v2 sau v3 sau chiar DT .Si tu pui conditia sa faceti Grup pentru a te creste si pe tine .
Ai observat ca mai vezi samani si samanite de nivel 52 84 74 etc.
Singura chestie costisitoare ar fi:Bilete de V2 sI Pietre insangerate de v3 si Chiar un inel de exp.
Asa ajungi nivel mare fara bataie de cap si fara prea multe licori consumate .
Pe final va spun un pont !!!
Daca vrei cu adevarat sa ajungi nivel mare fate Samanca deoarece o sa ai iubit faci nunta el o sa iti cumpere iteme si apropo ai grija in ce breasla intrii Eu pe leonis am fost in Felnac si IMMORTALS si mau crescut .
Mult succes si incercati teoria mea o sa dea roade
Poti ajunge nivel mare fara multa bataie de cap dar trebuie sa cheltui vreo 10 euro .
Simplu te faci Saman pe Dragon pana la lvl 30 incerci sa te cresti singur sau rogi pe cineva sa te creasca .Apoi la nivel 30 playeri de nivel mai mare vor vrea buff in v2 sau v3 sau chiar DT .Si tu pui conditia sa faceti Grup pentru a te creste si pe tine .
Ai observat ca mai vezi samani si samanite de nivel 52 84 74 etc.
Singura chestie costisitoare ar fi:Bilete de V2 sI Pietre insangerate de v3 si Chiar un inel de exp.
Asa ajungi nivel mare fara bataie de cap si fara prea multe licori consumate .
Pe final va spun un pont !!!
Daca vrei cu adevarat sa ajungi nivel mare fate Samanca deoarece o sa ai iubit faci nunta el o sa iti cumpere iteme si apropo ai grija in ce breasla intrii Eu pe leonis am fost in Felnac si IMMORTALS si mau crescut .
Mult succes si incercati teoria mea o sa dea roade
Re: cum poti face lvl mai usor pe ro
dap o idee buna gj
dalem- Moderator
- Prenume/Nume : Damian
Puncte : 165
Reputatie : 1
Data de inscriere : 09/09/2010
Re: cum poti face lvl mai usor pe ro
este o idee destul de buna
o0FreeHugs0o- Nivel 3
- Prenume/Nume : Alexandra